Mediafax talks (bulshit) about energy

2011/11/08

Astazi s-a desfasurat acest eveniment organizat de Mediafax. (Radisson, ora 10 … si ceva, Sala Ateneu)

Ma asteptam sa fie interesant. Nu numai ca nu a fost dar sa ni se rada in nas este anormal. Este anormal sa se dezimformeze. Este anormal ca fatucile (bineinteles a lu’ Cristoiu) sa nu stie aproape nimic despre subiect. … sa se faca ciorba de limba … adica sa se vorbeasca prostii!

Ce s-a intamplat defapt:

Directoru’ Mediafax (pe nume Cristian Dumitru) a inceput cu un discurs in care se plangea de lipsa de cooperare a autoritatilor, adica a GuvRo si Ministerului Economiei. Are dreptate, dar din alt punct de vedere: stim ca GuvRo nu are nici cea mai mica idee desprece inseamna comunicare, chit ca sunt angajati o groaza de comunicatori (probabil fosti lipitori de afise). Lipsind cineva de la GuvRo si cineva care sa se si priceapa la subiect din administratia nationala s-au spus niste neadevaruri grave.

Primul a fost enuntat de directorul Mediafax. Habar nu are de subiect sau chiar vrea sa manipuleze: Romania nu are o strategie energetica in concordanta cu cea a UE. Ilegitimul (orator pe subiect) Cristian Dumitru putea da macar o cautare pe Google sa afle de pe site-ul Ministerului ca aceasta exista din 2006 si a fost up-gradata de foarte putine ori (ceea ce inseamna predictibilitate). De asemenea daca mai cauta cate ceva de Google (sa dadea cuiva din subordine sa o faca) putea afla ca UE nu are strategie energetica comuna. Eu am demonstrat aici (pag 100) ca nici nu va avea in curand.

A mai vorbit CEO e-on Frank Hajdiniac. Iar a gresit GuvBoc: cum e posibil sa nu are cine sa comenteze afirmatiile presedintelui unui concern energetic imens (si nemtesc pe deasupra) care ne spune ca este imperativ sa privatizam concernele (in limbajul lor gigantii) noastre energetice si asta cu peste 51%. Cred ca e-on ul vrea sa cumpere …

Din alt punct de vedere: e-on ul greseste cand plateste sa auda ce vrea, adica sa arunce cu bani pe astfel de conferinte unde nu e nimic nou (nici macar cafeaua proasta de la orice hotel) si despre care sa nu se scrie mai nimic in presa.

Concluzii: Mediafax i-a pacalit de bani pe e-on, Mediafax nu sunt profesionistii care ii credeam, e-on vrea sa mai cumpere din sistemul national energetic, Guvernul Boc este repetent la comunicare.

 

Demonstratia:

min 2.40 – Romania nu are o strategie energetica

min 14.15 – privatizare 51%

 

Tags: ,

Comments are closed.

September 2017
M T W T F S S
« Aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Site Metter